Google+ Followers

Followers

Tuesday, 1 October 2013

16 comments:

  1. sae pisan, pami tiasa mah di update teras nya :) haturnuhun pisan atos di share :)

    ReplyDelete
  2. Hatur nuhun,,, ngiring donlot degungna

    ReplyDelete
  3. hoyong lagu kawih sunda paturay kanggo perpisahan sakola gaduh teu kang? hatur nuhun

    ReplyDelete
  4. Keur panglipur hate, pangabeubrah manah.
    Hatur katampi ti sim abdi nu goreng patutt.

    ReplyDelete
  5. hatur nuhun kang.. ngiringan download.. :))

    ReplyDelete
  6. IZIN SHARE GAN?

    MAU X KARAOKE 8 PRO 2015 KUNJUNGI LINK DIBAWAH INI :

    http://comelmuewa.blogspot.com/2015/09/x-karaoke-8-pro-terbaru-2015.html


    IZIN SHARE GAN?

    MAU DZONE EXTREME KARAOKE 8 PRO 2015 KUNJUNGI LINK DIBAWAH INI :

    http://comelmuewa.blogspot.com/2015/09/x-karaoke-8-pro-terbaru-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoax ini atuh... jangan di klick... UUD (ujung-ujung na duit)

      Delete
  7. nuhun..........

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete